Thuiskomen bij Jezelf

Thuiskomen Bij Jezelf.

Mijn snoet in de zon.
De wind door mijn haar.
Ik kijk uit over de mooie bergen van Andalusië.
Deze plek geeft me rust.
Deze plek geeft me inzicht.
Op deze plek voel ik steeds weer hoe het is om thuis te komen. Bij mezelf.
Om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn verlangens.
Om eerlijk te zijn.
Om moed te tonen.
Om mezelf liefde te geven.

jezelf liefde geven

Het voelt keer op keer weer als een avontuur.

Het avontuur waarin ik laagje voor laagje afpel.
Voel. Luister. En uiting geef aan wat er in mij gebeurd.
Dat is soms een worsteling.
Maar precies deze plek. Geeft mij dat duwtje.
Om te zijn wie ik ben.En te doen wat ik te doen heb.

Het brengt me naar de plek waar ik wil zijn.
Thuis. Bij mezelf.

Op avontuur in Andalusië.  Dat is Andere Koek.

proef andalucië

Wil jij de smaak van Andalusië proeven? Dat kan! Hieronder tref je een overheerlijk recept uit de keuken van Richard (co-founder Centro Punto de Luz). Ik at het tijdens mijn eerste avond in Andalusië. Ik was meteen verkocht: StairwaytoHeaven!

Heb je interesse om mee te gaan op avontuur in Andalusië?

Een combinatie van coaching, persoonlijke groei, liefde voor eten, natuur en ontspanning. Meer informatie vind je hier. Stuur een mail naar rianne@andere-koek.nl of neem even telefonisch contact met me op.

Liefs Rianne

 

Recept voor Walnoot-Sesam Halva

Download het recept voor Walnoot-Sesam Halva als PDF