Don’t wait for the perfect moment. Take the  moment and make it perfect!” 

Agenda

17 – 19 september 2021 | IN JE ELEMENT | 2-daagse retraite in de natuur

Wat doe jij waardoor je uit je element raakt? En hoe ben jij als je voluit in je element bent. Wat is jouw werking dan? Deze 2-daagse midden in de natuur geeft je de tijd en ruimte om dieper in jezelf te raken. Los van de alledaagse praktijk te bezien wanneer je in je element bent en wanneer je uit je element bent. Welke patronen en verlangens daaraan ten grondslag liggen. En wat dit komend najaar van jouw vraagt. Hoe jij je hierin wil ontwikkelen. Ben je nieuwsgierig? Neem gerustvrijblijvend contact op. Wees welkom. In jouw element!

Oktober 2021 | Ontwikkeltraject | IN BLOEI

In dit traject gaan we gedurende een half jaar samen met een groep gelijkgestemden aan de slag. We werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Jouw next step. Om voluit te kunnen zijn wie je bent. Interesse? Hieronder vindt je meer informatie of neem vrijblijvend contact op.

15 september 2021  |  DICHTBIJ HET VUUR | Groepsavond

De eerste groepsavond na de zomervakantie. We verbinden ons met het element vuur. Dat symbool staat voor levenslust en passie. Samen begeven we ons dichtbij het vuur. Om te zien wat er in jou brandend gehouden wil worden. Wees welkom. Dichtbij het vuur!

 

1 oktober 2021  |  MANNEN | Deze dag is helemaal voor jullie!

Dit najaar organiseer ik een hele dag voor jullie. Op een plek midden in de natuur.
Waar we samen zijn.  Ont-moeten. En zien wat er gebeurd als we niet geleid worden door onze omgeving en alles wat daarin van ons verwacht wordt. Wat er gebeurd als er ruimte komt. En je mag ontdekken waar jij dan leiding in en voor wilt nemen. Neem vrijblijvend contact op als je interresse hebt. 

 

6 oktober 2021  |  Jezelf stromend houden | Groepsochtend

Deze ochtend maken we contact met het element water. Hoe hou jij jezelf stromend. Wat vraagt dat van jou? En waar blokkeer jij de stroom. Je maakt contact met jouw eigen (levens)stroom in ontdekt in het contact met de ander. 

8-13 november 2021  |  OP AVONTUUR IN ANDALUSIË

Een 5-daags programma in de mooie bergen van Andalusië. Een combinatie van coaching, persoonlijke groei, liefde voor eten, natuur en ontspanning. Het is super spannend of dit door kan gaan. En toch wagen we de sprong! Richard en Betty willen ons met ziel en zaligheid ontvangen op hun mooie verblijf. En ik wil niets liever dan weer een groep begeleiden op deze bijzondere plek.  Het thema van deze week is in je element. Een 5-daagse om dieper in je element te raken en te ontdekken hoe jij jezelf uit je element houdt. Je kunt je plek reserveren. We boeken de tickets na de zomer afhankelijk van de corona maatregelen. Indien de corona maatregelen het niet toelaten annuleren we de reis kosteloos.  Stuur me een mail voor meer informatie of om je plek alvast te reserveren. Ga jij met ons mee op avontuur? Jump!