Don’t wait for the perfect moment. Take the  moment and make it perfect!” 

Agenda

Mei 2021 | Ontwikkeltraject | IN BLOEI

In dit traject gaan we gedurende een half jaar samen met een groep gelijkgestemden aan de slag. We werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Jouw next step. Om voluit te kunnen zijn wie je bent. Interesse? Neem vrijblijvend contact op en ik beantwoord je vragen graag.

8 mei 2021  |  One Day Retreat | De lente editie 

Een héle dag quility-time voor jezelf. Wat een cadeau is dat! Rust, tijd en bezinning. Dat kan! Op 8 mei aanstaande. Tijdens de lente editie van deze one day retreat. Het thema is Kop uit het zand. Vragen die aan bod komen: Wat wil er in naar buiten komen. En waar hou jij jezelf (nog) tegen?  Ben jij toe aan nieuwe inspiratie. Nieuwe focus. Een moment voor jou alleen. Geef jezelf deze dag cadeau en kom lekker (bij) tanken op een fijn plekje in de natuur.

 

10-15 oktober 2021  |  OP AVONTUUR IN ANDALUSIË

Een 5-daags programma in de mooie bergen van Andalusië. Een combinatie van coaching, persoonlijke groei, liefde voor eten, natuur en ontspanning. Voor eenieder die rust en ruimte voor zichzelf kan gebruiken, om met nieuwe inzichten en inspiratie naar huis te gaan. Ga jij met ons mee op avontuur?