“Dit avontuur is life-changing: Magisch. Puur. En met zoveel liefde!

 Julie-Ann 

Op Avontuur in Andalusië

Een 5-daags programma in de mooie bergen van Spanje. Een combinatie van coaching, persoonlijke groei, liefde voor eten, natuur en ontspanning.

Voor eenieder die rust en ruimte voor zichzelf kan gebruiken, om met nieuwe inzichten en inspiratie naar huis te gaan.

Ga je met ons mee op avontuur?

Wie je van nature bent

Dit avontuur is een uitnodiging om te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Het brengt je terug naar jouw essentie. Wie je van nature bent.

Gedurende de dagen vertragen we, zodat je kunt reflecteren op dat wat voor jou belangrijk is. We geven aandacht aan jouw verlangens en wat je daarin tegenhoudt. 

Er is alle ruimte om dichtbij jezelf te zijn. Jouw patronen en drijfveren te onderzoeken en  opnieuw je koers kunt bepalen.

Even stil staan. Het zorgt vaak voor een hele vooruitgang.

Deze reis daagt je uit terug naar de kern te gaan. Voorbij de oppervlakte en het comfort.
Zodat jij voluit kunt zijn wie je bent.

Vol liefde. Vol kwetsbaarheid. Vol kracht.

Zijn wie je bent. Dat is Andere Koek.

“Jullie hebben me een andere kant laten zien. Van mijzelf en van het leven. Een nieuwe weg is ingeslagen. Mijn dankbaarheid… is niet in woorden te beschrijven.

Sigrid (33)

Een bijzondere plek…

Midden in de bergen van Andalusië, op een uur rijden van het vliegveld van Malaga, ligt het kleine dorpje Periana.

Met uitzicht op de turquoise kleurende meren, in de verte de zee en als het heel helder is kun je zelfs de kust van Afrika zien.

Een plek ver van de bewoonde wereld waar je de stilte en de rust hoort, voelt en ziet. Een omgeving die je echt uitnodigt te vertragen en contact te maken met de natuur.

De liefdevolle gastvrijheid van Betty en Richard geven je direct een warm welkom. Zij volgden hun hart. Dat bracht hen thuis op deze plek in Andalusië, waar zij samen dit prachtige verblijf creëerden. Als gastheer en gastvrouw zorgen zij deze dagen voor ons.

De locatie is ruim opgezet met voor iedere deelnemer een eigen kamer (incl. badkamer). Zo zijn er in totaal 9 kamers en is er een gezamenlijke ruimte waar we kunnen eten en waar je iets voor je zelf kunt doen.

Er is een prachtige lichte meditatie ruimte waar we gedurende de dagen samen aan de slag gaan. Tot slot is er een zwembad en zijn er rondom het zwembad en op het terrein voldoende plekjes waar je je kunt terugtrekken en van het uitzicht kunt genieten.

“Deze reis brengt je op de randjes van en ook buiten je comfort zone, maar dan wel in de mooiste en liefdevolste setting die je je kunt bedenken. Let op: potentieel life changing!”

Mayke (44)

Liefde gaat door de maag

Richard vond zijn hart in de keuken. Zijn passie is voelbaar… al voor je de eerste hap proeft. Hij bereidt drie keer per dag een heerlijke vegetarische of veganistische maaltijd voor ons op basis van natuurlijke ingrediënten.

Betty heeft zich de afgelopen jaar gespecialiseerd als voedingsdeskundige en weet enorm veel van het lichaam en hoe voeding je kan helpen gebalanceerd en energiek te leven.

Tussendoor vertellen Betty en Richard over de voeding, het effect van voeding op je lichaam en geven zij tips en inspiratie voor jouw eigen voedingspatroon.

“Deze reis in zelfontwikkeling: een bijzondere investering in jezelf!” – Monique

“Ik voel me sindsdien veel stabieler en ik vertrouw meer op mijn gevoel.” – Flora

Programma

We starten het programma op de eerste dag vanaf 17.00u. Afhankelijk van de vluchttijden kun je al in de loop van de dag aankomen en acclimatiseren op de locatie. We regelen een taxi vanaf het vliegveld naar Centro Punto de Luz, zowel op de heen- als op de terugreis. Op de laatste dag vertrekken we om 16.30u richting het vliegveld zodat je een avondvlucht terug naar Nederland kunt pakken of zelf van een vervolg verblijf kunt genieten in bijvoorbeeld Malaga.

Het programma ongeveer per dag:

08.00u Wakker worden met… (meditatie, lichaamswerk, wandeling)
09.30u Ontbijt
11.00u Ochtendprogramma
13.00u Lunch en vrije tijd
15.00u Middagprogramma
17.00u Vrije tijd
18.00u Diner
19.30u Avondprogramma

 

Afhankelijk van de behoefte van de groep en de intensiteit van het programma lassen we tussendoor vrije momenten in en nodigen we Betty en Richard uit voor korte inspiratiesessies over voeding.

In het programma maken we gebruik van ervaringsgerichte oefeningen, meditatie, creatieve werkvormen, elementen uit de natuur, lichaamswerk en tal van andere (werk)vormen. Het programma is volledig afgestemd op jullie ontwikkelvragen én de thema’s en uitdagingen die zich gedurende de dagen aandienen.

“Top locatie! Alles klopte; de sfeer, het weer, de eigen kamer, het uitzicht én alle bezieling.” – Marlie

“Ik heb echt even mogen uitrusten en opladen onder jullie vleugels.” – Jolijn

Reisinformatie

Wanneer:            Zaterdag 7 november – woensdag 11 november 2020
Waar:                    Centro Punto de Luz | Andalusië | Spanje
Prijs:                      € 860,-
Aanmelden:        Stuur een e-mail naar rianne@andere-koek.nl

Wanneer: 7 – 11 november 2020
Waar: Centro Punto de Luz | Spanje
Prijs: € 860,-
Aanmelden: Stuur een e-mail naar rianne@andere-koek.nl

 All Inclusive

♡ Intakegesprek voorafgaand aan de reis om samen jouw vragen en verlangens helder te krijgen.
♡  Vier overnachtingen met privékamer, badkamer en een prachtig uitzicht. Linnengoed en handdoeken zijn inbegrepen.
♡  Transfer van en naar het vliegveld in Malaga.
♡  Drie vegetarische maaltijden per dag. Het eten wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
♡  Alle recepten van het eten dat je deze week nuttigt.
♡  Onbeperkt bronwater, koffie, thee en fruit.
♡  Een inspirerend programma met dagelijks coaching en workshops ihkv persoonlijke ontwikkeling.
♡  De ruimte om vragen te stellen of te sparren.
♡  De vrijheid om gedurende de dag te doen wat voor jou past.
♡  Tijdens de gehele reis houden we de richtlijnen van het RIVM aan ivm het corona-virus. 

Bijkomende kosten

♡ Vliegreis (circa €150,- excl. ruimbagage)
♡ Annulerings- en reisverzekering
♡ Je kunt naar wens massages en behandelingen ter plekke reserveren.
♡ Drank anders dan koffie/thee/water.

“Lieve Rianne. Door jou heb ik weer leren voelen. Zowel jouw warmte als jouw directheid hebben me weer teruggebracht bij mezelf en mijn vlammetje weer aangewakkerd.”

Trude (30)

Begeleiding

Met aandacht en creativiteit begeleidt Andere Koek individuen, groepen en teams om samen het beste in jezelf en de ander naar boven te halen. Speels. Direct. Verdiepend. En in beweging.

Rianne van den Heuvel | Andere Koek | Coach |

“Een open en stralende verschijning die haar scherpte en liefde van nature weet te combineren. Ze ontdekt en creëert graag gaan-de-weg: altijd nieuwsgierig naar wat er wil ontstaan in het contact met de ander. Haar focus en helderheid maken dat ze het doel niet uit het oog verliest. In al haar eerlijkheid gaat ze geen confrontatie uit de weg en laat ze haar hart volledig spreken.Goed voorbeeld doet vanzelf volgen. Rianne is liefde, lol en lef”.

Floor Cuyten | Co-begeleider |

“Tijdens de reis ondersteunt Floor als co-begeleider in het proces. Ze helpt met alle praktische zaken en geeft waardevolle creatieve input tijdens dit avontuur. Floor is een verbinder in hart en nieren. Ze weet, voelt en ziet waar de lijntjes aan elkaar geknoopt mogen worden. Met haar creativiteit, humor en oog voor verfijning weet zij de ander te raken. Precies daar waar het nodig is”.

“Deze reis heeft alles in zich om weer bij jezelf te komen. Je mag uitrusten, opladen en weer op jouw pad komen, zodat je daarna weer kunt genieten van je eigen avontuur.”

Jolijn (42)

Samen op avontuur in Andalusie. Dat is Andere Koek!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Neem gerust contact op. Je bent welkom!

Liefs,