“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”
Pippi Langkous

Dat is Andere Koek

In 2014 werd Andere Koek geboren. Ik ontdekte mijn grote passie voor voeding, coaching en de natuur tijdens een lange periode van ziek zijn en herstel.  Ik leerde hoeveel invloed voeding en beweging heeft op je gezondheid. Maar ook hoeveel invloed jezelf hebt op je eigen geluk.

 Voor 2014 werkte ik in de top van een zorginstelling. Ik was ambitieus en had een druk sociaal leven. Ik liep in zeven sloten tegelijk en in de keuzes die ik maakte zorgde ik niet goed voor mezelf. In het herstelproces ontdekte ik dat mijn lichaam en mijn hart me veel vertelden.

Stil staan. Kijken. Luisteren. Voelen.

Het zorgde ervoor dat er meer rust in mijn leven kwam. Dat ik keuzes maakte en de dingen ging doen die me écht blij maakten. Het liet me reflecteren, vallen en opstaan. Ik oefende eigenlijk zelf met alle principes en invalshoeken die ik nu in mijn coaching gebruik. 

Andere Koek is meer dan alleen mijn werk.
Het is mijn leven.

Met Andere Koek coach en inspireer ik mensen.
Zowel individueel als in groepsverband tijdens workshops, trainingen
en reizen die ik organiseer.
Ik luister. Ik voel. Ik spiegel.
En ik geef ruimte aan wat er nodig is, zodat de ander zich verder kan
ontwikkelen.

Jezelf ontwikkelen. Dat is Andere Koek.

Rianne van den Heuvel | Andere Koek Coaching & Inspiratie

Oh! En ik word blij van…

Wandelen. Wielrennen. De moestuin. En een kampvuur in de tuin.
Knuffelen met de katjes. Koken. Lezen. En muziek luisteren. 
Nieuwe recepten uitproberen. Schrijven. Fotograferen. En de onbekende weg kiezen. 

Ik wens je een fijne dag!

Liefs, 

Professionele Biografie

Rianne werkt als coach en begeleider op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Binnen haar bedrijf Andere Koek begeleidt zij persoonlijke coaching trajecten, groepstrajecten en retraites. 
Naast haar werkzaamheden voor Andere Koek werkt zij voor ITIP school voor leven en werk. Vanuit ITIP Ontwikkeling & Advies begeleidt ze teams en organisaties op het gebied van teamontwikkeling, persoonlijk leiderschap en werken vanuit bezieling. Ze werkt als co-begeleider in diverse opleidingen die het ITIP verzorgt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werkt ze regelmatig met andere partners samen (Hotel Managementschool Maastricht | Atelier Floor

Rianne heeft veel ervaring opgedaan in de zorgsector waar zij langere tijd als hulpverlener werkte en verschillende leidinggevende en projectfuncties bekleedde. In haar persoonlijke en professionele ervaring heeft zij ontdekt dat bezieling van binnenuit komt en het heel bevrijdend werkt als je los durft te komen van dat wat je denkt  te moeten doen. En trouw mag zijn aan dat wat je verlangt en van binnenuit voelt te mogen doen.

Het vuur aanwakkeren, ontdekken en samen groeien is de kern van haar werk. Klanten met wie zij werkt ervaren Rianne als enthousiasmerend, persoonlijk, precies en inzichtgevend. Wil je meer weten over haar professionele achtergrond? Neem gerust een kijkje op haar Linked-In.

Professionele Biografie

Rianne werkt als coach voor persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling. Vanuit haar werkzaamheden voor Andere Koek werkt zij samen met verschillende partners ( Hotel Managementschool MaastrichtIPBFloor ) en verzorgt zij training en coaching op het gebied van persoonlijke groei, bezieling en mensgerichte gastvrijheid in organisaties.

Rianne heeft veel ervaring opgedaan in de zorgsector waar zij langere tijd als hulpverlener werkte en verschillende leidinggevende en projectfuncties bekleedde. In haar persoonlijke en professionele ervaring heeft zij ontdekt dat bezieling van binnenuit komt en het heel bevrijdend werkt als je los durft te komen van dat wat je denkt  te moeten doen. En trouw mag zijn aan dat wat je verlangt en van binnenuit voelt te mogen doen.

Het vuur aanwakkeren, ontdekken en samen groeien is de kern van haar werk. Klanten met wie zij werkt ervaren Rianne als enthousiasmerend, persoonlijk en inzichtgevend. Wil je meer weten over haar professionele achtergrond? Neem gerust een kijkje op haar Linked-In.